Dagis och vardag igen

En hel sommar har gått, med världens fart. Ljuvliga, varma sommardagar och kvava nätter - en ganska bra sammanfattning utav sommaren 2010.
A har börjat på sitt nya jobb, väldigt spännande och härligt att han äntligen kommit på plats inom yrkeslivet.
En annan som kommit på plats är jag, om dryga 10 dagar börjar jag läsa till beteendevetare på högskolan och samtidigt ska jag fortsätta jobba 50 procent samt vara Ellas mamma till 100 procent, upptagen höst =)

Apropå Ella, min finaste underbara älskade Ella. Idag började min 15 månaders tjej förskoleverksamhet som det så fint heter, i folkmun Dagis. Dagen kunde ha gått lite bättre faktiskt, dels har Ella dragits med en förkylning i flea dagar nu så hon var lite hängig och reserverad till dem andra barnen. Ville mest sitta i min famn och kika runt, så fort jag avläsnade mig en bit ifrån henne så började hon gråta, även jag släppte en tår eller två. Men morgon är det nya tag. Jag har ordnat med två veckors inskolning för Ella och jag hoppas och tror att det ska räcka.
Hon är fortfarande stapplig på benen men desto snabbare på att krypa, här hemma knatar hon omkring med gåvagnen hela dagen lång men att gå själv längre sträckor är hon inte så vidare pigg på, men det kommer så småningom. 
Nu måste jag plocka in rentvätt i skåpen och leta reda på tandborsten samt natta mig själv, A är ute på bio med sina vänner så jag tar mig en tidig kväll så vi orkar med dagisrundan imorgon.



RSS 2.0